Behov for fokus på din karriere?

Kører karrieren og livet som helhed efter dit hoved? Eller du har måske ingen livs- og karriereplaner?

Kan du svare på:

 • Hvad brænder jeg for?
 • Hvordan oplever andre mig og mit potentiale?
 • Hvad er mit unikke talent?
 • Hvad giver mig energi og motivation? Hvad er mine værdier?
 • Hvad kan være næste skridt?
 • Hvad skal jeg konkret gøre for at komme videre karrieremæssigt?
 • Hvordan skaber jeg mest værdi?
 • Hvordan skaber jeg bedst balance i mit liv?
Eller oplever du et par knaster undervejs, som du gerne vil have hjælp til at håndtere? Selv for de allermest ambitiøse medarbejdere, er det sjældent, at alt foregår 100 % efter planen.

Nogle gange bliver du overhalet indenom af en anden, der også er kvalificeret. Andre gange går de attraktive poster til nogen, du ikke vurderer, har de samme kompetencer som dig. Eller måske har du nogle private udfordringer, der gør, at du i en periode ikke kan yde det på arbejdet, som du gerne vil. Når det ikke går som planlagt, kan det være svært at bevare motivationen, selv om du netop her har allermest brug for det. Hvis du ikke er afklaret, kan et karriereafklaringsforløb hos mig være en god løsning.

Et forløb, hvor du

 • sætter ord på, hvad du arbejder henimod. Eventuelt
  • et lederjob
  • et projektlederjob
  • en mere specialiseret funktion i dit nuværende job
 • definerer, hvad du har brug for, så du kan komme derhen
 • bliver afklaret om, konkret hvad du sætter pris på, såvel i dit arbejdsliv som i dit privatliv
 • bliver udfordret af en sparringspartner, der bakker dig 100 % op
Efter forløbet har du en afklaring om

 • dine personlige og ledelsesmæssige styrker og udviklingsmuligheder
 • hvad der er vigtigt for dig i din fremtidige karriere
 • hvad du skal fokusere på nu – og på længere sigt
 • hvem du kan bruge fremover, så du ikke går i stå

Derfor kan jeg hjælpe

Siden 1988 har jeg arbejdet professionelt med at udvikle mennesker i erhvervslivet. Både på leder- og medarbejderniveau. På CV’et står blandt andet interne og eksterne chef-, leder-, konsulent- og coachuddannelser, samt uddannelser som henholdsvis merkonom og psykoterapeut.
Min seneste ansættelse var som chefkonsulent i Dansk Industri, hvor jeg arbejdede med ledelsesudvikling og gennemførelse af forandringsprojekter. Før arbejdede jeg en årrække i det tidligere Post Danmark, skiftevis som HR-konsulent, leder, lederudviklingskonsulent, forandringskonsulent og som chef.
Jeg ved, hvad det kræver at gøre karriere. Jeg deltaget i forskellige talentudviklingsforløb og brugt dem som springbræt til fortsat karriereudvikling. Jeg har en stærk holdning til, hvordan professionel talentudvikling skal gennemføres, og især har jeg fokus på at se på og arbejde med det hele menneske og det hele liv. Der skal være en for den enkelte optimal livsbalance gennem hele livet.
Som din fortrolige sparringspartner kan du tale med mig om alt. Eksempelvis om du skal videre internt i virksomheden eller eksternt, hvis du gerne vil have flere børn, eller om hvorvidt en tidligere sygemelding på grund af stress betyder noget for din fremtidige karriere.
Din karriere er dit ansvar, og derfor er det også din opgave at komme på banen rent karrieremæssigt. Du skal ikke vente på, at nogen opdager, hvor talentfuld du er. Når du vil bringe dig selv i spil, skal du vide, hvad du kan, vil og tør og ikke mindst, hvad der motiverer dig. Derudover er det afgørende, at du er leder i dit eget liv. Hvordan du tager det lederskab, og hvad din karriere skal indeholde, kan du sparre med mig om.

Sådan foregår det

Hvis du overvejer et karriereafklaringsforløb hos mig, vil jeg gerne møde dig til et gensidigt kemimøde, hvor vi begge kan tage stilling til, om vi vil følges ad i en periode. Har du yderligere spørgsmål om mig – enten personligt eller fagligt – eller konkrete spørgsmål til kemimødet, er du meget velkommen til at ringe til mig på 29 49 45 88 eller sende en mail.
Kemimødet finder sted i mine lokaler på Ole Suhrs Gade 21 i København. Her vil vi lære hinanden bedre at kende, og før vi afslutter mødet, fortæller jeg dig, om jeg stadig tror, jeg kan hjælpe dig. Du kan efterfølgende vende tilbage, når du har haft tid til at overveje, om jeg vil være den rette til at afklare dine karriereplaner sammen med dig
Er dit svar positivt, holder vi et afklarende møde sammen med din leder eller HR. Her formulerer vi de overordnede mål og fokusområder, som forløbet skal handle om. Dette møde kan enten finde sted hos jer eller i mine lokaler
Jeg laver en skriftlig samarbejdsaftale, der indeholder: Tema og målsætninger, beskrivelse af opgaver/roller/ansvar for dig, din nærmeste leder og mig som erhvervscoach, pris, etik og fortrolighed. Vi underskriver alle tre aftalen, hvorefter du og jeg begynder på sessionerne
Ved første session får du en kinabog, som du løbende kan tage noter i, før, under og efter vores sessioner samt en skabelon til en individuel handlingsplan
Alle sessioner foregår hos mig, med mindre vi aftaler andet. Når du er i forløb hos mig, har du mulighed for at kontakte mig mellem møderne i op til 10 minutter per gang. Har du brug for det, kan du enten maile eller ringe til mig, og jeg vender tilbage i løbet af 24 timer
Efter forløbet mødes du, din nærmeste leder og jeg igen til et afsluttende og evaluerende møde. Hvis forløbet er på 8 sessioner eller mere, indgår der også et statusmøde undervejs i forløbet

Tjekliste til karriereudvikling

Prøv at se, hvor mange “Ja” du har, når det handler om selv at tage ansvar for din karriereudvikling:

N
Jeg har en vision (en drøm) for mit arbejdsliv
N
Jeg har fortalt min chef om mine ambitioner på arbejdspladsen
N
Jeg griber chancen, når den er der
N
Jeg forsøger selv at skabe muligheder for udvikling
N
Jeg opsøger opgaver/roller/ansvar, der udvikler mig og min karriere
N
Jeg fortæller min chef om mine indsatser og opnåede resultater på jobbet
N
Jeg holder min chef orienteret om min kompetenceudvikling eller læring på jobbet
N
Jeg udvikler og vedligeholder mit netværk – både internt og eksternt
N
Jeg tager det fulde ansvar for at handle på egen karriereudvikling
N
Jeg er “heldig” med at have en god chef, der skubber på og bakker op

Kundeudtalelse

Du er empatisk, skaber et frirum og er lynhurtig til at identificere, hvor skoen trykker. Du stiller de rigtige spørgsmål med indlevelse og møder andre, hvor de er. Jeg har oplevet en positiv udvikling.

– Specialist, der fik sit første lederjob, mens hun gik i coachingforløbet