Stresshåndtering - LIO-Consult

Hvem er Lisbeth Olesen, kvinden bag LIO Consult?

Jeg er født i 1969 og opvokset i Rødkærsbro syd for Viborg i Midtjylland.
I 1988 blev jeg handelsstudent på Viborg Handelsskole, og da det tidligere Post Danmark søgte lederaspiranter, fik jeg jobbet og flyttede til Nørrebro i København. I 1993 blev jeg udvalgt til et 3-årigt lederudviklingsforløb med fokus på at få flere kvinder på lederposter, og som 24-årig blev jeg filialchef hos postvæsenet i Vestsjælland, hvor jeg fik mit første lederjob med direkte personaleledelsesansvar. Herefter fortsatte min karriereudvikling, og jeg greb de muligheder, der var, og bragte også mig selv godt i spil.
I 2004 gik jeg efter nye udfordringer udenfor Post Danmark og fik job i Dansk Industri, hvor jeg var chefkonsulent indenfor virksomhedsudvikling og arbejdede med ledelsesudvikling hos DI´s medlemsvirksomheder.
Og i 2007 etablerede jeg konsulentvirksomheden LIO Consult efter at være gået i gang med en privatfinansieret uddannelse til psykoterapeut og har siden efteruddannet mig løbende, så jeg står stærkt, når det handler om at udvikle helstøbte mennesker i organisationer.
Privat bor jeg i Solrød Strand, holder af at rejse, danse swingdance og at gå i dybden med ny viden både indenfor psykologi og filosofi. Menneskers adfærd, krop og psyke er min store interesse.

Lisbeth Olesen, 54 år
Selvstændig konsulent og erhvervscoach
Tlf. 2949 4588
Send en mail

Du kan læse mere om mig på

Linkedin Lisbeth Olesen LIO Consult

Kundeudtalelse

Du er god til at skabe ro, fokus og struktur omkring svære dilemmaer. Du er god til at koble relevant teori til konkrete problemstillinger. Dygtig coach, som har givet mig en større tro på egne evner. Du evner at skabe selvrefleksion og selvindsigt. Jeg har følt mig meget tryg sammen med dig, har været meget på bølgelængde med dig. Din kommunikation er åben, ærlig og “lige ud ad landevejen”.

– Projektchef i et forløb på 10 sessioner